Quina hora és?

sábado, 20 de noviembre de 2010

Microblogging oTwitter


Ver imagen en tamaño completoMicroblogging oTwitter encara no és una xarxa social tan estesa com Facebook o MySpace. Un dels motius és que hi ha usuaris que no hi troben la utilitat, tenint en compte que la funció principal de l'aplicació és explicar què estàs fent en un moment determinat. Al voltant de Twitter, però, hi ha moltes aplicacions útils que van més enllà d'enviar missatges curts sobre les nostres activitats al cercle d'amistats o de treball. Per exemple hi ha aplicacions que avisen els nostres seguidors a l'instant que hi ha un post nou al nostre blog, com TwitThis.com. En el cas de TwitterFeed.com també funciona amb altres serveis de microblogging com HelloTXT i Ping.fm. Hi ha altres aplicacions interessants. Twipic.com permet compartir fotografies, a TweeTube.com podem compartir vídeos de YouTube i molts altres serveis, i a través de Twisten.fm els usuaris poden saber quina música estem escoltant. També trobareu eines útils com Twilert.com, que t'envia un correu electrònic periòdicament amb tots els missatges de Twitter que contenen una paraula clau, com el nom d'una persona o una empresa. Si voleu descobrir altres aplicacions útils o curioses de Twitter, en trobareu a TwitterLittleStar.com.

Al voltant de Twitter, però, hi ha moltes aplicacions útils que van més enllà d'enviar missatges curts sobre les nostres activitats al cercle d'amistats o de treball. Per exemple hi ha aplicacions que avisen els nostres seguidors a l'instant que hi ha un post nou al nostre blog, com TwitThis.com. En el cas de TwitterFeed.com també funciona amb altres serveis de microblogging com HelloTXT i Ping.fm.

Hi ha altres aplicacions interessants. Twipic.com permet compartir fotografies, a TweeTube.com podem compartir vídeos de YouTube i molts altres serveis, i a través de Twisten.fm els usuaris poden saber quina música estem escoltant. També trobareu eines útils com Twilert.com, que t'envia un correu electrònic periòdicament amb tots els missatges de Twitter que contenen una paraula clau, com el nom d'una persona o una empresa.
Si voleu descobrir altres aplicacions útils o curioses de Twitter, en trobareu a TwitterLittleStar.com.

Avantatges i Desavantatges
Avantatges de Twitter

1.Es, en general, una eina simple una vegada que superem la primera impressió;
2.Constantemente dinàmic, no només pels replies, sinó pels RT i fins i tot els Trending Topics;
3.Tiene una multiplicitat d'aplicacions que fan possible la seva expansió;
4.Es, de per si, un nom enganxós amb un logo molt més enganxós;
5.Es relativament editable, possibilitant la personalització a gust de l'usuari. Més edició, més comoditat
Desavantatges de Twitter
1..Se va fer popular molt ràpid, portant a un buidament de contingut (que ja era innat però que es va potenciar);
2.Twitter porta a que escrivim menys i abrejats més per tal d'arribar als 140 caràcters;
3. El idioma per defecte de Twitter és l'àngles.
4.Falta d'eines per a incloure a l'usuari comú a aquest nou sistema

WEBS UTILITZADES:

No hay comentarios:

Publicar un comentario